Teknisk övervakning och underhåll av vindparker

Omfattande service: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Sedan 1998 har wpd:s systerbolag, wpd windmanager, tagit sig an alla uppgifter som rör kommersiell och teknisk drift av vindparker. Gedigen kännedom om marknaden och mångårig erfarenhet av vindenergi borgar för att vindparkerna drivs på sin optimala nivå. Bland kunderna finns fondbolag, nationella och internationella investeringsgrupper samt investerare.

Windmanager sköter den dagliga driften av vindkraftsparkerna – både den tekniska förvaltningen såväl som den ekonomiska. Den tekniska delen består av driftsövervakning, inspektion, koordinering av arbeten i parken, hälsa och säkerhetsfrågor samt mycket mer. Den ekonomiska delen rör löpande bokföring, elhandel, rapportering och kontakter med svenska myndigheter. Windmanager följer noga tekniska nyheter och branschens utveckling för att kunna ligga i framkant på den krävande nordiska marknaden. Allt för att säkerställa och optimera driften av vindkraftsverken, på ägarnas uppdrag.

Windmanager är aktiv i 10 länder världen över och förvaltar över 6500 MW förnybar energiproduktion. I Sverige har vi kontoret i Piteå men är verksamma i hela landet.

En detaljerad översikt över olika tjänster – inklusive presentation av kontrollrummen som är bemannade dygnet runt – och platser finns på www.windmanager.de